Back to overview

Allround onderhoudsmonteur

Fri-Jado B.V ontwikkelt en produceert een uitgebreide lijn aan professionele grillapparatuur en food counters voor het warm en koud presenteren van levensmiddelen. Deze producten worden wereldwijd geleverd aan de supermarkt-, horeca- en cateringbranche via een uitgebreid distributeursnetwerk. Ontwikkeling en productie vindt plaats in Oud Gastel. Fri-Jado heeft eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten. Als Allround Onderhoudsmonteur kom je te werken op de afdeling Technische & Facilitaire Dienst, gezamenlijk met Hoofd TD & FD en 1 andere Allround Onderhoudsmonteur.

Wat ga je doen
Bij Fri-Jado wacht je als Onderhoudsmonteur een zelfstandige en afwisselende taak. Je lokaliseert storingen van onze voornamelijk CNC-gestuurde machines en repareert deze. Je verzorgt het preventieve onderhoud van onze gereedschappen, productiemachines en -apparatuur, interne transportmiddelen en installaties op elektrotechnisch, hydraulisch en meet- en regeltechnisch gebied en je schuwt ook het mechanische deel niet. Je dient jouw talenten tevens aan te wenden voor het optimaliseren en modificeren van equipment en hulpmiddelen, benodigd voor een efficiënt productieproces, waarbij veiligheid voorop staat. Ook ben je medeverantwoordelijk voor onderhoud aan het gebouw, de gebouw gebonden installaties en het bedrijfsterrein.

Wat neem je mee

  • MBO-opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Machinebouw of Mechatronica,  niveau 4 of 5
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het oplossen van machinestoringen en preventief onderhoud
  • Enthousiaste en flexibele instelling en een gezonde dosis doorzettingsvermogen
  • Creativiteit in het bedenken en uitvoeren van verbeteringen
  • Verantwoordelijkheid om je kennis middels het volgen van cursussen uit te breiden
  • Bereidheid om in een 2 ploegendienst te werken

Wat mag je verwachten
Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 27 vakantiedagen, 13 Adv-dagen, een winstdelingsuitkering en een laptop en smartphone. Fri-Jado biedt ruimte om opleidingen en trainingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Collega’s ervaren de bedrijfscultuur als bevlogen, betrokken en plezierig met een open communicatie tussen management en medewerkers.

Meer informatie en reactie
Informatie over de functie wordt verstrekt door Berry van Oosterhout, Hoofd Technische en Facilitaire Dienst, telefoon 06-51365607.

Stuur jouw motivatie en een recent CV naar Annemieke Verbrugge, Manager HR, annemieke.verbrugge@frijado.com Of stuur direct je gegevens in via onderstaand formulier.

Sollicitatie

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.